23 Mart, 2024

Yalı Çapkını Dizi Gözlük Modelleri

Başrollerini, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını, birbirinden heyecanlı bölümleri ve dizide kullanılan gözlükleri ile oldukça merak uyandırıyor. Birçok kesim tarafından merak edilen Yalı Çapkını'nda kullanılan gözlük marka ve modellerini sizler için derledik.

Yalı Çapkını Ferit'in gözlüğü Ray-Ban 4340 601-50-22 modelidir. Mert Ramazan Demir'in Gözlük modelini ve fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz. Ferit Korhan gözlük markası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Dizide Ferit'in şöförü ve arkadaşı olarak bildiğimiz Abidin karakteri'nin kullandığı gözlük modeli Ray-Ban 2140 901 54-18 Gözlük modelini fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz.  

Yalı Çapkını Seyran'ın dizide gördüğümüz kullandığı gözlüğün markası ise Vanity Effect. Seyran'ın kullanmış olduğu bu markanın modelleri ve fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yalı Çapkını Kaya'nın gözlüğü ise Persol markadır. Marka hakkında fiyat ve model bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Dizinin Gülgün'ü olarak bildiğimiz Gözde Kansu'nun güneş gözlük tercihi ise Ray-Ban 2140 901 50-22 modelidir. Yalı Çapkını Gülgün'ün gözlüğü hakkında detaylı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz

Yalı Çapkını Pelin'in kullandığı gözlük ise Prada 17W 1-AB 5SO 49 modelidir. Pelin'in kullandığı güneş gözlüğünün model ve fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.


Yalı Çapkını dizisinin oldukça merak edilen güneş gözlük modellerini sizler için derledik binlerce model onlarca marka için Online mağazamızdaki diğer ürünlere de göz atabilirsiniz.