24 Ocak, 2024

Tommy Hilfiger Gözlükler

Tommy Hilfiger dünyaca ünlü bir Amerikan tekstil markası olmasıyla birlikte gözlük sektöründe de önemli başarılara imza atmaktadır. Sürekli güncellenen renkli ve modern tasarımlarıyla her kesime hitap edebilen Tommy Hilfiger gözlük modelleri nelerdir? ve satın alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Tommy Hilfiger gözlük modellerinde de klasik logosu mavi kırmızı ve beyaz renkleri ile ön plana çıkmaktadır. Logo ile birlikte çerçeve üretiminde de renklere bolca yer veren Tommy Hilfiger modellerini metal,asetat kemik veya enjeksiyon olarak üretmektedir.


Tommy Hilfiger 1980/S Güneş Gözlük
Tommy Hilfiger 1980/S Güneş Gözlük

Moda markası olan Tommy Hilfiger kaliteye oldukça önem vermektedir. Camlarında ise standart olarak UV400 koruması bulunmaktadır. Ayrıca marka, polarize güneş gözlükleri de sunmaktadır. Göz sağlığımızı korumak için orijinal ve UV korumalı gözlükleri tercih etmeyi unutmayınız.


Tommy Hilfiger 1556/S Güneş Gözlük
Tommy Hilfiger 1556/S Güneş Gözlük

Karar verdiğiniz modelin yüz şeklinize uygunluğunu anlamınız için küçük bir ipucu verecek olursak. Yuvarlak hatlı bir yüz yapısına sahipseniz tam aksine köşeli modelleri tercih etmenizi öneririz. Eğer köşeli bir yüz hattına sahipseniz yuvarlak forma sahip güneş gözlüğü seçimi sizler için daha iyi olacaktır. Renk seçimi ise tamamen sizlere kalmış.  Renkli ve yeni sezon Tommy Hilfiger modellerine web sitemizden göz atabilirsiniz.  

Tommy Hilfiger 1795/S Güneş Gözlük
Tommy Hilfiger 1795/S Güneş Gözlük

Geniş model yelpazesi bulunan Tommy Hilfiger gözlük alırken, gözlük boyutlarına özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederiz. İyi bir ekartman seçimi ile burun ve kulağınızı iyi sarmasına özen gösteriniz. 

Tommy Hilfiger güneş gözlüğü satın almak için mutlaka yetkili satıcılara başvurunuz. Seçtiğiniz Tommy Hilfiger gözlük modelinin, faturası, garanti belgesi ve aksesuarlarının eksiksiz olmasına dikkat ediniz. Tommy Hilfiger gözlükler ile ilgili sorularınız için bizlere iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.