27 Ocak, 2024

Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Birçok ülkede 14 Şubat günü kutlanan sevgililer gününde sevdiklerinize hediye almanın zorluğunu hepimiz biliyoruz. Kişinin hobilerine, tarzına ve kişilik özelliklerine göre değişkenlik gösterebilen hediyeler ve önerileri için aklınızda bir çok düşünce olduğunu da biliyoruz. Fakat sizlere bu sefer farklı bir önerimiz var. İlişki sağlığı için en önemli şeylerden biri kişiler arası uyumdur. Bu sevgililer gününde bu uyumu hatırlatabileceğiniz bir hediye almanız hem sizin hem de ilişkinizin sağlığı için oldukça doğru olacaktır. Uyumu hatırlatacak bir hediye unutulmaz olacaktır. 

Unutulmaz Hediye:

Aranızdaki uyumu hatırlatacak en iyi hediye önerimiz; aynı ürünü bir adet kendinize bir adet sevdiğinize almanız olacaktır. Bu sayede gündelik hayatta karşınızdaki kişi bu hediyeyi sizde gördükçe de, kendi kullandıkça da hatırlayacak. Örneğin; Unisex bir gözlük modelinin, büyük boyutunu erkek arkadaşa, küçük boyutlu olanı kız arkadaşa almanız onu ve kendinizi ne kadar önemsediğinizin çok güzel bir gösterim biçimi olacaktır. İlişki sağlığı için aranızdaki uyumun sürekli hatırlanır olması, partneriniz ve ilişkinizin uzun ömürlü olması için çok önemli olduğunu hatırlatalım. 

Peki önerilerimiz nelerdir?

1- Sevgililer gününde güneş gözlüklerinizle çekileceğiniz fotoğraflarınızda bir uyum içerisinde görünebileceğiniz bir model olan Ray-Ban Wayfarer yıllarca modası geçmeden, yüksek kaliteli malzemeleriyle uzun yıllar birlikte kullanabileceğiniz gözlüklerden biridir. Ayrıca bir çok renk ve boyut seçenekleri bulunmaktadır.

Rayban 2140 Wayfarer Siyah Büyük

Rayban 2140 Wayfarer Siyah Küçük

2- Uzun yıllar modası geçmeden kullanabileceğiniz bir diğer model olan Ray-Ban Clubmaster,  boyut ve renk seçenekleri, metal detayları ile her kesime hitap edebilen güzel bir çift gözlüğü olabilecek ve sevgilinizi mutlu hissettireceksiniz.

Ray-Ban Clubmaster Sarı Siyah Büyük

Ray-Ban Clubmaster Sarı Siyah Küçük


3- Sevgililer günü için belki de aynı gözlük farklı renk tercih etmek isteyebilirsiniz. Bunun için size Versace önerebiliriz. İkonik Medusa amblemi ve lüks görünümü ile oldukça dikkat çekici bir çift olabilirsiniz. 

Versace 4436-U Kahverengi

Versace 4436-U Siyah


4-Belki de bire bir aynısı olmasın ama yine uyum istiyorsunuz. Gösterişli logosu ile Emporio Armani gözlükler de bir başka önerimiz olacaktır.

Emporio Armani 4029 Erkek

Emporio Armani 4198 Kadın

6-Daha lüks ve dikkat çekici bir çift olmayı mı düşünüyorsunuz. O zaman Tom Ford güneş gözlükleri tam size göre. Spesifik bir model değil ama tüm Tom Ford modellerini sizleri çok çekici bir çift yapacağını düşünüyoruz. 

Tom Ford Erkek Güneş Gözlükleri

Tom Ford Kadın Güneş Gözlükleri

Sevdiğinizi aslında en iyi tanıyan ve en iyi hediyeye karar verebilecek olan sizlersiniz. Birlikte vakit geçirebilmek ve anı biriktirmek en güzel hediyedir. En güzel anlarınızda güneş gözlüğünüz ile hem göz sağlığınızı koruyun. Hem de tarzınızı tamamlayın.  Hediyenize özel bir not eklemeyi ve hediye paketi yaptırmayı unutmayın.