12 Mart, 2024

Oakley Güneş Gözlükleri

Sporculara yönelik olarak 1975 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulmuş olan Oakley kurulduğu yıllardan bu güne kendini sürekli geliştirmiş ve her geçen sene daha fazla spor dalında sponsorluk ve aksesuar ile bir çok spor dalında faaliyet göstermeye devam etmektedir. 

Sporcu gözlükleri denildiğinde en başta akla gelen Oakley güneş gözlüklerinin en büyük özelliği olan Prizm teknolojisi sayesinde her türlü koşulda net görüş sağlamaktadır. Kayak, Bisiklet vb. güneş ışınlarının yoğun olarak bulunduğu spor şartlarını oldukça kolaylaştırmaktadır.

OAKLEY PRIZM
OAKLEY PRIZM

OAKLEY PRIZM ne demek? 

Oakley tarafından geliştirilen ve tek tek renk dalga boylarına ince ayar yaparak görsel netliği ve kontrastı artırmak için tasarlanmış bir lens teknolojisidir. Prizm camlar, çevrenin daha canlı ve gelişmiş bir şekilde görülmesini sağlayarak ayrıntıları görmeyi ve engelleri tanımlamayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle tüm spor aktiviteleri ve gündelik hayatta daha kolay ve net görüş sağlanmaktadır.

Prizm lensler kayak, snowboard, golf, bisiklet ve günlük kullanım dahil olmak üzere çeşitli aktiviteler ve ortamlar için mevcuttur. Prizm camlar, kar, çim, yol veya patika gibi belirli bir ortamda renkleri ve kontrastı geliştirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Özellikle kış aktivitelerinde karın beyaz görüntüsü ayırt etmeyi oldukça zorlaştırabilmektedir. Prizm camlar ile buna bir çözüm sunulmuştur.

Genel olarak, Oakley Prizm camları, görsel algıyı geliştirme ve çok çeşitli aktivitelerde performansı artırma yetenekleriyle bilinir, bu da onları sporcular ve açık hava meraklıları arasında popüler bir seçim haline getirir. 

Oakley sadece sporcular için midir? 

Oakley model çeşitliliği sayesinde sporcuların yanı sıra gündelik hayat aktivitelerimizin de vazgeçilmezi olmaktadır. Profesyonel olmasa da hepimiz gündelik hayatımızda yürüyüş, bisiklet veya koşu yapmaktayız. Oakley güneş gözlükleri tüm gündelik aktivitelerde gözümüzü koruyan en iyi aksesuarımız olarak yanımızda bulunması gereken gözlük markalarından biridir. Uv400 korumalı camları  ve polarize camlı seçenekleri ile araç kullanırken dahi Oakley gözümüzü zararlı güneş ışınlarına karşı koruyacaktır. Bu sebeple Oakley sporun yanı sıra tüm gündelik aktivitelerimizde rahatlıkla kullanılabilir olmaktadır. 

Oakley dayanıklı mıdır?

Oakley, yenilikçi tasarımları, gelişmiş cam teknolojileri ve sağlam çerçeveleriyle tanınmaktadır. Tüm Oakley güneş gözlüklerinin 24 ay garantisi bulunmaktadır. Özellikle spor ve açık hava etkinliklerinde yüksek performanslı güneş gözlükleriyle tanınan Oakley, bu sebeple kalitesi günden güne arttırmakta ve yeni teknolojilerle birleştirmektedir. Yeni teknolojiler sayesinde darbelere dayanıklı çerçeveler üretmeye devam eden Oakley oldukça dayanıklı ve sağlam ürünler üretmektedir.

Oakley gözlük nereden alınır?

Oakley güneş gözlüklerini satın almak için yetkili satıcılara başvurmanızı tavsiye ederiz. Yetkili satıcı Erdem Optik Oakley modellerini inceleyip fiyatlar ve ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Garanti belgeli, orijinal kutulu ve faturalı ürün tercih etmenizi kesinlikle hatırlatalım.