19 Ocak, 2024

Lüksün Yansıması Tom Ford Gözlükler

2005 yılında kurulan Tom Ford, geniş model seçenekleri ile lüks gözlük severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yüksek kaliteli malzemeleri, modaya yön veren tasarımları ile popülerliğini sürdüren Tom Ford güneş ve optik gözlükleri detayları ile de oldukça dikkat çekmektedir.

Tom Ford 'T' Gözlük Çerçeve Amblemi
Tom Ford 'T' Gözlük Çerçeve Amblemi

 'T' harfini gözlüklerine bir ikon olarak yansıtan Tom Ford, hemen hemen her modelinde 'T' amblemi ile tanınmaktadır. 

Tom Ford güneş gözlükleri genellikle yüksek kaliteli asetat veya metal çerçevelerden oluşmaktadır. Camların tamamında ise UV400 koruması standart olarak sunulmakta ve stilimizin yanında göz sağlığımızı da korumaktadır.

James Bond Tom Ford Güneş Gözlüğü
James Bond Tom Ford Güneş Gözlüğü

Bir çok ünlü isim ile işbirliği yapan Tom Ford, bu sayede modayı ve stilini dünyaya tanıtmaya devam etmektedir. Bir çok dizi ve filmde ikonik yan 'T' amblemini görmüş ya da görecek olmamız muhtemeldir.

Tom Ford Gözlük Kutu ve Bezi
Tom Ford Gözlük Kutu ve Bezi

Tom Ford, gözlük kutusu ve aksesuarları ile de oldukça iddialı tasarımlar yapmaktadır. Yüksek kaliteli işçilik ve malzeme uzun zamanlar Tom Ford gözlük aksesuarlarını kullanmamıza imkan sağlar. 

Tom Ford Güneş Gözlüğü satın alırken garanti belgesi ve faturası olmasına, kutu ve aksesuarlarının eksiksiz verilmesine özen gösteriniz. Orijinal ürünler için mutlaka yetkili satıcılara başvurunuz.