18 Ocak, 2024

İnternetten Gözlük Alınır mı?

Birçok saygın optik markaları, çeşitli stiller, çerçeveler ve camlar arasından seçim yapmanıza olanak tanıyan geniş bir güneş gözlüğü yelpazesi sunmaktadır. Ülkemizde internet üzerinden optik gözlük satışı yasal değildir. Bu yüzden optik gözlük alışverişiniz için seçkin ve güvenilir optik mağazalarını tercih edebilirsiniz. İşte internetten nasıl gözlük satın alınacağına dair genel bir kılavuz: 

1- Güvenli ve Orijinal Ürün Satıcıları Tercih Edin

Seçtiğiniz gözlüğün yetkili satıcı tarafından satıldığına emin olmanız gerekmektedir. Garanti belgesi, fatura, orijinal kılıf ve gözlük bezini de aldığınızdan emin olun. Tanınmış ve bilinir optik mağazalarından alışveriş yapmanız sizler için çok daha iyi olacaktır. İade ve değişim şansı bulunan markalardan alışveriş yapınız. 1967 yılından bu yana hizmetteyiz. Eğer aklınızda internetten gözlük alışverişi hakkında bir soru işareti varsa bizi ziyaret edebilir ve ürünlerimize bakabilirsiniz . Orijinal Gözlükleri satan müşteri memnuniyetini en önde tutan Erdem Optik güvenilirdir.

2- Çerçeve ve Malzeme

Tercih ettiğiniz güneş gözlüğü stilini ve şeklini göz önünde bulundurun. Farklı yüz şekilleri farklı stillere uygundur, bu nedenle özelliklerinizi tamamlayan güneş gözlükleri seçmelisiniz.

3-Cam Özellikleri

Web Sitemizde de olmak üzere Cam teknolojisi ve UV koruması hakkında bilgiler de dahil olmak üzere ayrıntılı ürün açıklamaları sağlamaktayız. Unutmayın cam özellikleri göz sağlığınız için oldukça önemlidir. 

Online Alışveriş Gözlük Bilgilendirmeleri
Online Alışveriş Gözlük Bilgilendirmeleri

4-Boyutlar

Web sitesinde verilen çerçeve boyutu bilgilerine dikkat edin. Bu, güneş gözlüğünün yüzünüze rahatça oturmasını sağlar.

5-İmkanlar

Bir satın alma işlemi yapmadan önce, güneş gözlüğünü iade etmeniz veya değiştirmeniz gerektiğinde hüküm ve koşulları anlamak için web sitesinin iade politikasını inceleyin. Erdem Optik ile 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade ve değişim mümkündür.

6-Ödeme

Kararınızı verdikten sonra güneş gözlüğünü sepetinize ekleyin, kargo bilgilerini girin ve satın alma işlemini tamamlayın. Ödeme bilgilerini girerken web sitesinin güvenli olduğundan emin olun.

Ödemeler Güvenli ve Şifrelidir.
Ödemeler Güvenli ve Şifrelidir.

Online güneş gözlüğü seçerken tercihlerinizi, yüz şeklinizi ve özel ihtiyaçlarınızı aklınızda tutmayı unutmayın. Herhangi bir endişeniz veya sorunuz varsa, yardım için Erdem Optik' ten bilgi alabilirsiniz. Whatsapp destek hattımız ile her zaman yanınızdayız.