22 Ocak, 2024

David Beckham Gözlükler

Ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham'ın gözlük serüveni oldukça uzun yıllardır sürmektedir. Bir çok ünlü marka ile işbirlikleri yapmış olan Beckham, en son olarak kendi markası ile ön plana çıkmaktadır.


Stil anlayışı ve dünyaca ünlenmiş tarzı ile David Beckham, güneş gözlükleriyle de son zamanların oldukça ilgi gören gözlük markalarından. Bir çok ünlü tasarımcının David Beckham tarzından ilham alarak yüksek kaliteli gözlükler üretmeye başlamıştır. Yüksek kaliteli malzemeleriyle, asetat kemik, ve metal çerçeve seçenekleri sunan David Beckham güneş gözlükleri, UV400 korumalı yüksek kaliteli camlarıyla da ilgi odağı olmaya devam ediyor

David Beckham güneş gözlükleri oldukça geniş bir model yelpazesine sahiptir. En çok ilgi gören modellerin arasında şeffaf asetat kemik çerçeveleri ön plana çıkmaktadır.

David Beckham DB 1111/S Güneş Gözlük
David Beckham DB 1111/S Güneş Gözlük

David Beckham güneş gözlükleri yüksek kaliteli malzemeleriyle kullanıcılarına uzun yıllar en güzel aksesuarlardan biri olmanın yanı sıra göz sağlığını koruyan camlar ile satışa sunulmaktadır.

Gözlük seçiminizi, ürünün boyutlarını yani sap uzunluğunu ve çerçeve ekartmanını dikkate alarak yapmanız sizler için bir başka önerimizdir. 

David Beckham DB 7100/S Güneş Gözlük
David Beckham DB 7100/S Güneş Gözlük

Göz sağlığımızı korumak için David Beckham marka güneş gözlüğünün orijinal olmasına özen gösteriniz. Satın alırken yetkili satıcılara başvurunuz. Alacağınız ürünün; Fatura, garanti belgesi, gözlük kutusu, gözlük bezi olmasına dikkat ediniz.