18 Mart, 2024

Carrera Güneş Gözlükleri

Carrera güneş gözlükleri, şık tasarımları ve sportif görünümleriyle bilinen popüler bir markadır. Klasik modellerden cesur, modern gözlüklere kadar çeşitli ürün yelpazesi bulunmaktadır. Carrera ayrıca yüksek kaliteli malzemeler ve UV koruması sağlayan camlar kullanmasıyla da bilinir. Sportif bir görünüme sahip şık bir güneş gözlüğü arıyorsanız, Carrera harika bir seçenek olabilir!

Formula 1 yarışlarında da oldukça sık gördüğümüz Carrera markası aynı zamanda MotoGp yarışlarında Ducati'nin ana sponsoru olarak sahip olduğu bilinirliği, Formula 1 ve MotoGp sponsorlukları ile arttırmayı başarmış. Formula 1 gözlükleri denince aklımıza ilk gelen marka Carrera olmuştur. Ducati Carrera özel seri gözlükleriyle de oldukça sportif ve şık tasarımlı gözlükler üretmektedir.

En Popüler Carrera Modelleri

Carrera'nın en popüler ve en ikonik modelleri Carrera Champion ve Carrera Safari modelidir. Bu iki model de Carrera'nın günümüzde oldukça popüler bir gözlük markası olmasında oldukça önemli faktöre sahiptir.

Carrera CHAMPION 003IR 62-12


Carrera SAFARI 65/N 003JO 62-15

Carrera Dayanıklı mıdır?

Teknoloji trendlerine uyan ve üretimde markayı sürekli güncelleyen bir marka olan Carrera gözlükleri oldukça dayanıklıdır. Kendine özgü sap teknolojileri ve üstün kaliteli çerçeve malzemeleri ile Carrera gözlükler çok sağlam ve 24 ay garanti süresi bulunmaktadır.


Carrera Camları Kaliteli midir?

Markanın tüm modellerinde standart olarak sunduğu UV Koruması, sol üst kısımda logonun alt tarafına yazılmıştır. Bu da Carrera'nın oldukça kaliteli camlarının olduğunu ve gözlerimizi zararlı UV ışınlarından koruduğunun bir göstergesidir.

Carrera Gözlük Modelleri ve Fiyatları

Birbirinden farklı malzemeleri cam seçenekleri ve modelleri ile geniş ürün yelpazesi sunan Carrera gözlüklerin fiyatları ortalama bir bütçeye oldukça uygundur. Üstün kaliteli malzeme ve işçiliği düşününce Carrera sportif ve şık bir tasarım anlayışına sahip olan kullanıcılar için oldukça idealdir. Carrera güneş gözlük modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Carrera Güneş Gözlüğü satın alırken garanti belgesi ve faturası olmasına, kutu ve aksesuarlarının eksiksiz verilmesine özen gösteriniz. Orijinal ürünler için mutlaka yetkili satıcılara başvurunuz.