14 Mart, 2024

2024 Güneş Gözlük Modelleri

2024 Trend Güneş Gözlük Modelleri ve Malzemeleri Nelerdir?

2024 yılı gözlük modellerini düşününce şüphesiz aklımıza ilk gelen teknolojiyle birlikte gelişen akıllı gözlükler olmuştur. Fakat henüz bu gözlüklerin oldukça yaygın kullanımı olması için epey bir süre geçmesi gerektiğini belirtmek isteriz. Bir çok marka bu konuda bir çalışma yürütmekte olsa da estetik açıdan tasarımlarının iyileştirilmesi için de uzunca bir zaman geçmesi gerekmektedir.

Ray-Ban Meta Güneş Gözlük
Ray-Ban Meta Güneş Gözlük

2024 yılının en trend güneş gözlük modelleri arasında şüphesiz geometrik şekilli süslemeli çerçeveler ön plana çıkmaktadır. Trendler aslında ülkelere ve kültürlere göre oldukça değişkenlik gösterebilir. Bu yazımızda, sizler için 2024 yılının popüler güneş gözlük model ve materyallerini derledik.

1-Sürdürülebilirlik: Çevre dostu malzemelere ve sürdürülebilir üretim süreçlerine daha fazla odaklanan bir yıl bizleri bekliyor. Yani bu sene ve ilerleyen zamanlarda dahil çevre dostu güneş gözlüklerini daha sık etrafımızda görmeye devam edeceğiz.

2-Minimalist Çerçeveler: Geometrik ve alışılmadık tasarımlar da dahil olmak üzere çeşitli şekillerde ince, minimalist çerçeveler.

Prada Runway Güneş Gözlük
Prada Runway Güneş Gözlük

3-Retro Stiller: Kedi gözü, yuvarlak çerçeveler ve büyük boy çerçeveler gibi vintage esintili güneş gözlükleri trend olmaya devam ediyor.


4-Renkli Camlar: Degrade ve aynalı camlar da dahil olmak üzere canlı ve renkli camlar. Özellikle son zamanların tercihlerinden çerçevesiz minimalist renkli camlı modeller ön plana çıkmaktadır.


David Beckham 2024 Modelleri
David Beckham 2024 Modelleri

5-Klasik ve Gösterişli Modeller: Bazılarımız klasikten vazgeçemiyoruz. Bu gibi sebeplerle her sene yenilenen ve güncellenen renkleri ile damla, oval veya köşeli gözlüklerin yeni sezonlarını tercih edebilirsiniz.

Daha fazla yeni sezon model için mağazamıza göz atabilir. Modeller hakkında aklınızda bir soru işareti varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.